faciliteiten

Onze minicamping ligt ongeveer 1,5 kilometer buiten de bebouwde kom van Beilen in een landelijke omgeving en is aangesloten bij de SVR. Wij zijn in 2024 geopend van 29 maart tot 1 oktober. Er zijn in totaal 15 plaatsen. Alle plaatsen hebben de beschikking over een stroomaansluiting. De camping heeft een watertappunt op het terrein en nette sanitaire voorzieningen. Er zijn vier wc's en drie douches aanwezig.  Deze bevinden zich in de vroegere aardappelschuur ongeveer 100 meter van het kampeerveld. Voor het douchen heeft u geen muntjes nodig. Bij het toiletgebouw is een afwasplaats met gratis warm water. Ook is er een wasmachine, waar u tegen betaling, gebruik van mag maken. We hebben een autoluwe camping; u kunt uw auto op onze parkeerplaats parkeren. 

Op onze camping is het onder bepaalde voorwaarden toegestaan uw hond mee te nemen: Uw viervoeter mag echter geen overlast veroorzaken en dient op het campingterrein aangelijnd te zijn. Hij moet buiten de camping uitgelaten worden. Dat is echter geen enkel probleem, aangezien het kampeerterrein direct aan een bos grenst, waar u uw hond (aangelijnd) kunt uitlaten en een mooie wandeling kunt maken.

Onze camping beschikt over een overdekte vuurplek (onder het afdak van de vroegere aardappelschuur, zo'n 100 meter van de camping), waar het mogelijk is om gezellig met de andere campinggasten rondom een vuurtje verhalen uit te wisselen. Een leuke manier om elkaar wat beter te leren kennen. Daarnaast beschikken we over een kleine recreatieruimte (in de vroegere aardappelschuur achter de vuurplek). Daar kunt u terecht voor een boek of een spelletje. Deze kunt u er gratis lenen, mits u ze weer terugzet natuurlijk. In het toiletgebouw kunt u een folderrek vinden met informatie over toeristische attracties in de buurt. Onze boerderij is niet meer als boerderij in gebruik, wel hebben we twee varkens. Op de camping is wifi aanwezig. 

Voor de kinderen is er een speeltoestel aanwezig en zijn er skelters om mee te spelen. Daarnaast is er een veldje, waar ze kunnen voetballen.

 De tijden van aankomst en vertrek gaan in overleg; meestal is er veel mogelijk.